Vijesti

Otkriveno koliko sati će trajati Assassin’s Creed Mirage

Manji i fokusiraniji Assassin’s Creed, ali i jeftiniji, neće trajati ni približno poput Odysseya, Originsa ili Valhalle. Što ni ne čudi, budući da su posljednji AC naslovi jednim djelom i umjetno produženi korištenjem RPG mehanika, ali Mirage nipošto neće biti baš kratka igra.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Producent Julien Chieze za jedan francuski Youtube kanal poručio je kako će vam za ubrzani prelazak Assassin’s Creed Miragea trebati oko 20-ak sati, a ako vas zanima sporedni sadržaj, ono će se produžiti na 25-30 sati.

Dakle, satnica je više u skladu s klasičnim AC naslovima, poput onih iz Ezio kolekcije. Odnosno, približno isto ili neznatno manje od Unityja, s čijim Parizom je otprilike usporediv Bagdad, budući da su negdje slične veličine.

Sve ovo će, vjerujemo, fanovi dobro prihvatiti, pretežito jer će Mirage biti sadržajno fokusiranija igra, bez komplikacija u vidu grananja priče te razvoja likova i karakteristika XP bodovima. Sve je u Bagdadu podređeno akcijskom igranju, a koliko je zapravo dobar, saznat ćemo od 12 10. kada je Assassin’s Creed Mirage zakazan za PC, PS5 i XSX/S.

Igra

Povezano