Vijesti

Otvorena beta za Battlefield 2042 trebala bi krenuti 22. 9.

Čovjek koji ove godine još ništa nije pogriješio po pitanju glasina za najpopularnije FPS-ove ove godine sada je servira, kako kaže, činjenicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo se, Tom Henderson je prvi razotkrio Call of Duty: Vanguard i Battlefield 2042 i sve informacije za obje igre, pa ako čovjek tako kaže onda je to istina. Dakle, Battlefield 2042 betu ćemo na svim platformama igrati 22. 9. Radi se najvjerojatnije o otvorenoj beti, dok neke glasine, nepovezane s Hendersonom govore kako bi se neki oblik zatvorenog testiranja mogao odviti između 6. i 11. 9.

Podsjećamo, jedno zatvoreno testiranje je iza nas. Sudionici su trebali potpisati NDA ugovore o šutnji, a snimke koje su procurile na internet do danas su već obrisane.

Dok čekamo službenu potvrdu Electronic Artsa i DICE-a, bacamo još jednu činjenicu. A to je datum izlaska, Battlefield 2042 igrat ćemo od 22. 10. na PS4/5, XONE/S/X i PC-ju.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano