Vijesti

Otvorena beta Worms Rumblea je dostupna od danas

Novi nastavak popularnih crva stiže 1. prosinca. No, razvojni studio Team 17 odlučio je već danas predstaviti otvorenu betu koja ima uključenu cross-play opciju za PlayStation 4 i PC. Igru mogu isprobati PS igrači koji imaju PS Plus pretplatu, dok je za PC igrače dostupna putem free demo opcije na Steamu do 9. studenog u 9 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Worms Rumble je battle royale igra za 32 igrača. Veliki novitet je svakako borba u stvarnom vremenu kao i ogromne mape. Moći ćete zaigrati s prijateljima crvima s različitih platformi zbog cross-play podrške između PlayStationa 4, PlayStationa 5 i PC-a. Na raspolaganju će biti veliki broj oružja uključujući dobro poznate Sheep Launcher, Holy Hand Grenade i Grapple Gun, a u maniri pravog battle royala sva oružja bit će skivena po kutijama raštrkanim diljem mape.

Otvorena beta sadržavat će novu mapu Transforming Towers koja se mijenja tijekom bitke i daje vam nove načine igre i uporabu različitih strategija. Bit će dostupan solo i squad mod za tri igrača, a kakva bi to battle royale igra bila bez mikrotransakcija. Kako bi učinili vašeg crva posebnim, na raspolaganju ćete imati veliki broj kozmetičkih dodataka poput skinova, kapa, odjeće i sličnih stvari. Neka najspretniji crv pobijedi.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra