Vijesti

Otvorena beta za Diablo 4 kreće krajem ožujka, a ranije će ga zaigrati oni s prednarudžbama

Kako smo i najavili krajem prošle godine, Diablo 4 će uoči izlaska pružiti nekoliko prilika za testiranje. Zakazani su datumi za zatvorenu i otvorenu betu kasnije idućeg mjeseca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od 17. do 19. 3. Diablo 4 će zaigrati svi oni koji su prednaručili igru na svim aktualnim platformama, a od 24. do 26. 3. beta se otvara apsolutno svima. Igračima će na raspolaganju biti prolog i prvi akt, zajedno s prvom zonom Fractured Peaks, a ograničenje levela bit će postavljeno na 25.

Tim povodom Blizzard je objavio cinematični trailer koji će ujedno biti i uvod u igru. Osjeća se poput Diabla 2, što pozdravljamo te ostaje sveopći dojam kako je Blizzard ovaj element prezentacije podignuo na još veću razinu.

Dojmovi onih koji su imali prilike igrati Diablo 4 kroz zatvorena testiranja također zvuče kao da je napravljen iskorak i na tom polju, Nastavak kultnog akcijskog RPG-a zakazan je za 6. 6. ove godine za PC, XONE/S/X te PS4/5, imat će pet klasa, potpuno prilagodljive likove i oklope te potpuno otvoreni svijet Sanctuary kojeg je Blizzard opisao značajnim i inovativnim na razini poput skroz novog lika.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano