Vijesti

Otvorena beta za Skull & Bones kreće 7. 2.

Uoči konačnog izlaska MMO-a Skull & Bones 16. 2. Ubisoft priprema otvoreno i besplatno beta testiranje za sve igrače.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Otvorena beta na svim platformama kreće u srijedu 7. 2., trajat će do ponedjeljka 11. 2., a od sadržaja donosi tri lokacije. Obalu Afrike kao početnu lokaciju, otočje Red Isle gdje ćete pronaći i društveni hub te istočno indijsko otočje.

Bit će dostupno i nešto kampanje, a level se zaključava na Tier 6, Rank 1 razini, premda će igrači biti slobodno igrati i dalje, samo bez nekog osobitog napretka. U otvorenoj beti očekujte još sadržaja poput dodatnih popratnih misija, ponavljajućih ugovora te bounty ugovora i masivnih World Eventsa.

Napredak se prenosi

Od prvog dana omogućeno je i međuplatformsko igranje te prenošenje sadržaja, a sav zasluženi napredak prenosi se u igru jednom kada ona izađe. Premda se oko Skull & Bonesa stvorilo nekakvo okruženje meme igre, osobito zbog problematičnog razvoja, posljednje reakcije igrača iz zatvorenog testiranja uopće nisu loše.

Reakcije su zapravo prilično dobre i da se Ubisoft odlučio na F2P igraći model ovo bi zasigurno bio veliki potencijal. Ovako s punom cijenom uzbuđenje i nije neko, ali otvoreno testiranje možda pomogne.

Skull & Bones u svojoj punoj izvedbi izlazi 16. 2. za PS5, XSX/S i PC.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano