Vijesti

Optimistični Ubisoft kaže da je nova verzija Skull and Bonesa jako poboljšana

Nakon hrpe odgoda kojima više ne pamtimo broj, Ubisoftova piratska mutliplayer avantura postala je svojevrstan meme. Skull and Bones malo tko više shvaća ozbiljno, međutim, to bi se uskoro moglo promijeniti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tokom jučerašnje financijske prezentacije, jedan ullagač, zabrinut da Skull and Bones zbog kritika neće povratiti uloženo, pitao je Ubisoftovog financijskog direktora Frederick Dugueta što planira s igrom.

“U siječnju smo bili jako zadovoljni s posljednjim testiranjem, imamo jako poboljšanu novu verziju koju još nitko nije vidio”, Duguet je optimistično odgovorio, a prenosi PC Gamer. Poručio je da će u ožujku iskoristiti novu i poboljšanu verziju koja će, nada se, Skull and Bonesu donijeti novi momentum

Što se realno moglo dogoditi u posljednjih nekoliko mjeseci da Skull and Bones napravi nužan zaokret? Saznat ćemo u ožujku, kada će Ubisoft možda otkriti novi datum izlaska.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano