Vijesti

Ova 2 gameplay videa za Battlefield 2042 EA još nije uklonio

Nakon što je krenuo tehnički test za Battlefield 2042, čak ni ozbiljna ograničenja nametnuta NDA ugovorom nisu zaustavila igrače u dijeljenju klipova internetom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, većina takvih klipova izgledalo su očajno loše, toliko da smo pomislili da nešto ozbiljno ne štima s igrom. Ipak, radi se o tehničkoj beti, a oni koji su svojevremeno testirali Battlefield 4 znaju kako je tada izgledala igra praktički bez tekstura.

EA redom uklanja sve klipove, ali dva su ostala. Izdržali su sad već gotovo 48 sati, i to, vjerujemo, jer izgledaju donekle pristojno. S dobrom grafikom i igračem u heliju koji igra relativno dobro. U 8+5 minuta još neuklonjenog gameplaya sami se uvjerite koliko se Battlefield 2042 vratio na stare staze koje su postavili BF3 i 4.

https://youtu.be/HJIbn-dyUaY

Radi se o gameplayju uhvaćenom na PC-ju na niskim detaljima u helikopteru, a build je starijeg datuma s isključenim promjenama vremenskih uvjeta te onemogućenim levolutionom (lansiranje rakete).

Battlefield 2042 izlazi 22. 10. na sve aktualne platforme osim Switcha. U next-gen izvedbi na PC, PS5 i XSX/S s do 128 igrača na jednoj mapi, te na starim konzolama na manjim mapama s do 64 igrača.

Igra

Povezano