Vijesti

Ovako će se igrati novi Hitman 3 roguelike mod Freelancer

IO Interactive nastavlja s odličnom podrškom za Hitman 3, a novom modu igrači laskavo tepaju da je kulminacija serijala i sve ono što su uvijek željeli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Freelancer mod donosi novu kampanju na stare lokacije iz čitave trilogije, a cilj je istrijebiti zločinačke organizacije. Svaka organizacija ima svoje niže šefove i glavnog lidera. Agent 47 mora prvo istrijebiti niže šefove na različitim lokacijama, a zatim se otvara mogućnost tzv. Showdowna, ultimativne misije u kojoj je cilj eliminirati glavnog lidera, a ujedno i čitavu organizacije.

Ako failate misiju s nižim šefovima, izgubit ćete sva oružja i opremu te polovicu zarađenog novca, a u novom pokušaju neprijatelji će biti oprezniji. Međutim, ako ne uspijete poraziti glavnog lidera u showdownu, čitava igra kreće iz početka. Željet ćete biti jako dobro pripremljeni.

Svaka nova zločinačka organizacija teža je od prethodne, a to vrijedi i za showdownove u kojem ciljevi nisu uvijek sasvim jasni. Morat ćete istraživati mete i znati prepoznati pravu, a ponekad će i drugi AI ubojice imati isti zadatak, pa ćete morati biti brži od njih.

Kako sve to skupa izgleda pogledajte u videu ispod. Tehnički test s 9 lokacija kreće 3. 11., možete se prijaviti ovdje, a Freelancer u konačnoj izvedbi s 19 lokacija izlazi 26. 1. iduće godine bez dodatnog plaćanja.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano