Vijesti

Prva tri Hitmana spojena su u jedan. Izašao je Hitman World of Assassination zajedno s novim velikim modom

Hitman trilogija jedna je od najkompliciranijih uopće po pitanju brojnih izdanja i reizdanja, s njima je nastao pravi džumbus, a developeri iz IO Interactivea nadaju se sve dovesti u red. S novim reizdanjem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hitman 3 tako je upravo postao Hitman World of Assassination, a kao rezultat toga, svaki dosadašnji vlasnik Hitmana 3 sada posjeduje i prethodna dva Hitmana. U paket su uključeni i svi DLC-ovi za Hitman 3, premda ne i za Hitman 1 te Hitman 2, čije DLC-ove možete dobiti kupnjom Deluxe izdanja World of Assassinationa. IO Interactive nebi bio IO Interactive da nije ni ovaj put mrvicu zapetljao, međutim, umjesto dosadašnjih sedam izdanja sada postoje samo dva. Što je, rekli bismo, pozitivan pomak.

Izlazak World of Assassinationa obilježilo je lansiranje roguelite Freelancer moda. Agent 47 kao solo agent bez pomoći ICA-e može odabirati nove misije na svim dosadašnjim mapama u serijalu. Zadaci se stvaraju nasumično, a na igračima je da se sami pobrinu za opremu te planiranje misije. Primjerice, ako dođete nedovoljno dobro pripremljeni ili ne uspijete eliminirati metu, nema novog pokušaja. Ili možda ima ako se pametno povučete iz misije.

Prvi igrači, fanovi Hitmana, zadovoljni su Freelancerom. Kažu da se igra teže od originalnih misija i drugih modova, morate biti pametniji, kalkulirati više parametara u planiranju napada te, općenito, igrati pametnije. Sasvim je izvjesno, Freelancer će zaokupiti fanove serijala dok IO Interactive nastavlja vrijedno raditi na svojem novom projektu – James Bondu igri.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano