Vijesti

Overwatch 2 i dalje ne radi kako treba, Blizzard se ispričava i ukida bitno ograničenje

I treći dan nakon izlaska Blizzardu i dalje ne cvjetaju ruže. Kao da golema popularnost i dugi redovi čekanja nisu bili dovoljno opterećenje za servere, Overwatch 2 istrpio je još najmanje dva velika DDoS napada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Serveri i dalje ne rade kako treba, brojni igrači, a posebno oni na konzolama ne mogu ni pristupiti mečevima. “Lansiranje Overwatcha 2 nije ispunilo ni vaša ni naša očekivanja”, priznaju, a potom se i ispričavaju Blizzardovci.

U obraćanju, Blizzard je nadalje obećao transparentnije izvještavanje o problemima i budućim planovima, a jedan od njih je uklanjanje kontroverzne dvostruke autentifikacije. Svi oni koji su nekad igrali prvi Overwatch i povezali svoje Battle.net račune više neće trebati potvrditi svoj broj mobitela. S druge strane, to će morati napraviti svi novi igrači, a promjena će uslijediti u petak 7. 10.

Battle.net još jednom radi probleme

Blizzard obećaje popraviti i mrežne probleme, a koji su osim velike navale povezani i sa samom Battle.net platformom. Naime, dok kod spajanja na Overwatch 2 vidite one sulude brojke igrača u redu ispred vas, brojke koje vidite nisu odveć točne, za što Blizzard krivi simultano spajanje u igru i na Battle.net istovremeno.

U narednim danima Blizzard će nastaviti raditi na otklanjanju problema, što uključuje i za neke igrače izostanak nekih heroja i skinova iz prvog Overwatcha. Mi pak preporučujemo igranje nečeg drugog, a Overwatch 2 ponovno razmotriti negdje kroz 5-10 dana kada se stanje stabilizira.

Igra

Povezano