Vijesti

Overwatch 2 izlazi danas, evo u koliko sati i kako ga besplatno igrati na svim platformama

Nakon mjeseci testiranja u beta izvedbi, sve je spremno za izlazak nastavka Blizzardovog velikog hita s prošle generacije konzola što ujedno znači i potpuno gašenje prvog Overwatcha.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gašenje prvog Overwatcha dogodilo se jučer, međutim, svi heroji, modovi i mape bit će dostupni u Overwatchu 2 na svim aktualnim konzolama i PC-ju.

Overwatch 2 izlazi danas 4. 10. u 21 sat i bit će potpuno besplatan. I dok je na PC-ju preload već dostupan te teži oko 50GB, na konzolama će se otvoriti tek nekoliko sati uoči izlaska. Nemojte da vas zavara cijena od 40€/299,99kn, što se odnosi samo na tzv. Watchpoint Pack kojeg su mogli kupiti oni koji su željeli zaigrati Overwatch 2 prije izlaska.

Dok čekate, ako to već niste, uključite dvostruku autentifikaciju na svom Battle.net računu, budući da je ona obavezna za igranje.

Kako uključiti dvostruku autentifikaciju za Battle.net?

  1. Ulogirajte se (ili registrirajte ako već niste) na Battle.net ovdje
  2. U postavkama profila ovdje dodajte svoj broj mobitela
  3. SMS-om ćete primitikod za verifikaciju. Unesite ga u traženo polje

Po pokretanju Overwatcha 2 tražit će vas prijavu s Battle.net podacima. Sinkronizacija s Battle.netom omogućuje transfer svih skinova te ostvarenog napretka iz prethodnika. Ako ste ikada igrali prvi Overwatch, igranje sa svim herojima bit će vam omogućeno od samog početka, dok će novi igrači morati odigrati 100 mečeva.

Za igranje na konzolama nije potrebno imati PlayStation Plus iliXbox Live Gold pretplatu.

Igra

Povezano