Vijesti

Overwatch će kompletno eliminirati loot boxove

Overwatch je 2016. postao jedan od pionira omraženih nam loot boxova. Zahvaljujući globalnoj popularnosti, Blizzard je u ogromnoj mjeri zaslužan za trend koji se raširio i na druge popularne naslove, a sada će, nadamo se, pokrenuti jedan novi trend.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, u inače besplatnom Overwatchu 2 neće biti loot boxova, Blizzard je službeno potvrdio. Taj zastario način monetizacije zamijenit će se modernijim i prihvatljivijim sezonskim modelom naplate i Battle Passovima. Također, mape i novi heroji nastavit će biti besplatni, a ako to žele, igrači će moći kupovati kozmetiku i odvojeno od Battle Passa.

Do kraja mjeseca “leti” iz originalnog Overwatcha

Istovremeno, do kraja mjeseca se planira uklanjanje plaćenih loot boxova iz originalnog Overwatcha. Blizzard navodi da se oni od 30. 8. više neće moći kupiti pravim novcem, ali će ih igrači i dalje nastaviti dobivati kroz igranje.

Dok se životni vijek originalnog Overwatcha bliži kraju, za igranje beta verzije Overwatcha 2 možete se prijaviti ovdje, a ako želite trenutni pristup bez čekanja pozivnice, možete kupiti tzv. Watchpoint paket po cijeni od 40 eura. Ili pričekati do 4. 10. kada Overwatch 2 izlazi iz bete te kao F2P naslov postaje dostupan svima.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano