Vijesti

PC igrači bijesni na EA i 2K – FIFA 21 i NBA 2K21 su zapravo stare verzije igre bez značajnih nadogradnji

Nekako nam je svima promakla informacija koja će zanimati mnoge igrače s naših prostora koji planiraju kupiti FIFA-u 21 i NBA 2K21. Prije nego se odlučite na kupnju bilo koje od ovih igara, bitno je znati nekoliko stvari.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
  • FIFA 21 te NBA 2K21 za PS5 i Xbox Series X će biti u potpunosti drugačije igre u odnosu na PS4/Xbox One/PC verzije
  • Next-gen verzije osim poboljšane grafike donijet će nove modeove, napredniju fiziku i zapravo (ako ćemo vjerovati izdavačima) sasvim drugačiji i realističniji gameplay koji će omogućiti next-gen konzole
  • FIFA 21 i NBA 2K21 se prvenstveno rade za next-gen, dok će PS4/Xbox One, ali i PC dobiti tek simbolične i kozmetičke nadogradnje (developeri će možda reći da to nije tako, ali je – jer sve smo to prošli i s prošlom generacijom)
Samo za PS5 i Xbox Series X

Posebno se oštećenim smatraju PC igrači što je sasvim jasno. Naime, razumijemo da PS4 i Xbox One konzole su starije i vjerujemo da neke stvari nije jednostavno moguće izvesti na njima koje ćemo vidjeti na PS5/Xbox Series X-u, ali koje je opravdanje za podatak da će i PC igrači igrati last gen verziju?

Baza PC igrača koju imaju FIFA i NBA 2K serijal nikako nije zanemariva, ali su se EA i 2K odlučili više posvetiti next-gen verzijama.

Ako ste vlasnik PS4 i Xbox One konzole, također ćete prije kupnje neke od ovih igara, dobrano razmisliti vrijedi li istresti novac za manje-više istu verziju igre od prošle godine. Znamo da to radite svake godine, ali svejedno – razmislite.

Prave razlike i značajnije nadogradnje dobiti će samo PS5 i Xbox Series X vlasnici. Budite pametni. Nije potrebno posebno naglašavati da je PC zajednica bijesna na EA i 2K zbog njihovog poteza. Onaj tko ima dovoljno snažan PC trebao bi moći igrati verziju igre za next-gen konzole.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano