Vijesti

PC igrači konačno mogu odigrati Bloodborne i to potpuno besplatno

Ako se pitate možda je li ovaj naslov clickbait, odgovor je apsolutno da. No, nije da nije istinit. Posljednjih 13 mjeseci, Lilith Walther, radio je na Bloodborne demakeu, odnosno Bloodborneu PSX verziji. Ne varate se, zaista spominjemo originalni PlayStation i Bloodborne u istoj rečenici. Samo ime demake sugerira da je ovdje riječ o downgrejdu igre na PS1 verziju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zašto bi netko radio demake neke igre, zaista ne znamo, ali teško je ne priznati da Bloodborne u PS1 verziji ima nekakav poseban štih. Igra je skroz besplatna i možete je preuzeti ispod na linku.

Bloodborne PSX verzija ne donosi kompletno iskustvo što je sasvim logično s obzirom da je demake radila samo jedna osoba, no svejedno možete primjerice iskusiti borbe protiv Cleric Beasta i Father Gascoignea. Ako ćete kojim slučajem kupiti i nadolazeći Steam Deck, odlična vijest je da Bloodborne PSX radi i na njemu. I izgleda jako simpatično.

Skidajte, živcirajte se i isprobajte. Zaista djeluje simpatično. Ne očekujte da je igrana lagana. Štoviše, mnogi kažu da je čak i teža od originala zbog ograničenja koja donosi PS1 verzija.

Igra

Povezano