Vijesti

PC mod za Fallout 4 omogućuje proširene dijaloge

Igrate ovih dana Fallout 4 na PC-u, i smeta vam sistem dijaloga koji je više sličan Biowareovim igrama u odnosu na prethodne Fallout naslove? Postoji rješenje i za to jer marljiva moderska zajednica je upravo objavila mod koji ispravlja ovu primjedbu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kao što je poznato, za Fallout 4 napokon je dodana mogućnost glasovnih dijaloga u igri. Mnogi su to pozdravili, a neki doduše i ne jer, primjerice, vole zamišljati glas glavnog junaka i slično. Ono što pak većina igrača zamjera Falloutu 4 je nedostatak klasičnih opcija za dijalog, odnosno vidljiv prikaz onoga što vaš lik govori u igri. Umjesto toga dobili smo skraćeni prikaz najvažnijih odrednica dijaloga (poput: da, ne, sarkastična primjedba, više informacija, parafraziranje).

Dvojica modera, Shadwar i Cirosan (odgovoran za engleski prijevod), odlučili su lupiti šakom od stol i vratiti klasične, numerirane prikaze čitavih rečenica za praktički sve dijaloge. Prema prvim komentarima onih igrača koji su isprobali mod, jedino se ne prikazuje čitav dijalog prilikom „otpuštanja“ suputnika. Opcija za uvjerevanje (persuade) je i dalje obojena.

Full Dialogue Interface mod je dostupan na stranici NexusMods.

Igra

Povezano