Vijesti

Peta sezona CoD Warzonea drastično će promijeniti izgled mape

Nakon 4 mjeseca Warzonea proteklih tjedana sve su brojnije kritike na račun Verdanska kojem mnogi igrači spočitavaju manjak promjena. A to je nešto što druge battle royale igre tematski izmjenjuju iz sezone u sezonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako javlja VGC nova sezona Modern Warfarea kreće negdje početkom idućeg mjeseca te će sa sobom donijeti temeljite izmjene Verdanska. Promjene bi trebale obuhvatiti i veliki nogometni stadion čija unutrašnjost postaje otvorena. Spominje se i vlak koji će konstantno kružiti oko mape, a koji će biti prepun vrijednog loota.

Promjene na mapi u skladu s novim starim Black Opsom

Promjene navodno stižu u skladu s tematikom nove Call of Duty igre koja će biti remake prvog Black Opsa i vratit će nas u doba Hladnog rata 70-ih godina prošlog stoljeća. Sve to ide pod ruku s onim što se događa u pozadini Warzonea, gdje developeri kroz nekakav meta pristup polako razotkrivaju novu igru s bunkerima, telefonskim porukama, nuklearkama…

Navodno će novi Black Ops biti ukomponiran u Warzone kroz novu battle royale mapu, a kako će taj sustav isprepletenih igara i vremenskih razdoblja u kojima se igre odvijaju funkcionirati tek trebamo vidjeti. Vjerojatno to još ni Activision još ne zna.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano