Vijesti

Peteru Parkeru iz Marvel’s Spider-Mana 2 dosta je onih kojima se ne sviđa “novi” Parker

Ako se sa Spider-Manom niste družili od 2018., u dvojci će vas možda iznenaditi novo lice Petera Parkera. Insomniac je još 2020., uoči izlaska Miles Moralesa, odlučio angažirati drugog glumca za Peterove facijalne ekspresije, što su brojni fanovi tada uzeli za zlo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na svojevrsnom vrhuncu prigodno nakupljenog internet smeća ususret izlasku nove generacije konzola, developeri iz Insomniaca čak su zaprimali prijetnje smrću. Mislili smo kako su godine učinile svoje, međutim, ususret Marvel’s Spider-Manu 2 stvar se ponovno aktualizirala.

S naumom da pomlade Parkera, kako bi bolje odgovarao glasovnoj izvedbi, Johna Bubniaka zamijenio je glumac Ben Jordan. Glasovni glumac pritom je ostao isti i teško bismo mogli zamisliti drugi glas umjesto Yuria Lowenthala. A ako pitate njega, već mu je svega dosta.

Prijeđite preko toga

“Nije me briga ni ako Peter izgleda kao goblin. Ako je moja izvedba bolja, onda sam za to. Umoran sam od svih diskusija o tome i, da budem iskren, mislim da je sve već rečeno. Nekim ljudima treba duže, a drugi to neće nikad preboljeti”, izjavio je za Comicbook.

“Jedino pozitivno iz svega toga je ta duboka emocionalna konekcija, tolika da ih je promjena natjerala na ludilo. Stoga ne mogu biti previše ljut jer očito je upalilo…povezao si se s likom što je sjajno. Ali daj prijeđi preko toga.”

S novim licem i starim glasom, Marvel’s Spider-Man 2 na PS5 izlazi 20. 10.

Igra

Povezano