Vijesti

PlayStation 3 i dalje živi

2020. godina upravo je postala bizarna. Taman kad smo pomislili da nas ništa ne može iznenaditi, dogodilo se “čudo”. Vjerovali ili ne, PlayStation 3 konzola originalno izašla davne 2006. godine dobila je nadogradnju operativnog sustava na verziju 4.87.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nova dodana stvar uključuje nadogradnju Blu-Ray ključeva za aktualno izdane filmske naslove i minorni sigurnosni popravak. Moramo priznati pohvalno je što Sony misli na vlasnike konzole koji ju i dalje koriste kao Blu-Ray player za gledanje filmova.

S obzirom na izlazak PlayStationa 5, i bliženja kraju životnog ciklusa PlayStation 4 konzole, za mnoge neupućene iznenađujuće je što diljem svijeta određeni broj igrača i dalje koristi PlayStation 3 kao primarnu, odnosno sekundarnu konzolu. Četrnaest godina podrške stvarno nije loše, pogotovo kad se uzme u obzir da mnogi uređaji u današnje doba imaju kratak životni vijek.

Kako stvari stoje kod vas? Koristite li PlayStation 3 povremeno za igranje ili gledanje filmova? Igrate li online igre? Kakva je funkcionalnost PlayStation Storea? Koja je posljednja PlayStation 3 igra da ste ju kupili i odigrali?

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano