Vijesti

PlayStation Direct stiže u Europu, ali ne i kod nas

Već neko vrijeme kupci iz SAD-a mogu kupovati PlayStation igre i konzole direktno od Sonyja. Tzv. PlayStation Direct trgovina djeluje još od 2019., prošle godine pojavile su se naznake kako bi se mogla proširiti i u Europu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Noćas je to na prezentaciji za investitore i potvrđeno. PlayStation Direct stiže u Europu do kraja ožujka 2022., međutim, u prvom valu on će snabdijevati tek zapadni dio kontinenta.

Irska, Velika Britanija, Francuska, Belgija, Nizozemska, Luksemburg i Njemačka će imati mogućnost kupovine i naručivanja direktno od Sonyja, a kompanija očekuje kako će Europa donijeti rast od 300% samo u prvoj godini djelovanja.

PS Direct je u SAD-u možda imao i najpošteniji pristup prodaji PS5. Ulaskom na portal dobivate svoje mjesto u redu, točno znate koji ste te hoćete li i kada dobiti svoju konzolu. Stoga ne čudi da se sve više Amerikanaca odlučilo kupiti svoju konzolu od Sonyja, a donijeli su Sonyju preko 200 milijuna dolara zarade

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano