Vijesti

PlayStation Plus će sjajno krenuti u 2023. godinu

Još je samo 10-ak dana preostalo do prvog utorka u 2023. godini, a što je još važnije – prvog utorka u mjesecu. To je dan rezerviran za nove PlayStation Plus Essential naslove, a zahvaljujući leakeru koji već preko godinu dana to javlja prije vremena, saznali smo koje igre će to biti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

PlayStation Plus naslovi za siječanj 2023.

  • Star Wars Jedi: Fallen Order
  • Fallout 76
  • Axiom Verge 2

Tako tvrdi billbil-kun, a mi mu s obzirom na dosadašnji učinak nemamo razloga ne vjerovati. Dapače, igra koja predvodi popis za siječanj 2023. ima previše smisla da nebi bila istina. Naime, nastavak Star Wars Jedi: Fallen Ordera izlazi u ožujku iduće godine, nema boljeg načina za upoznati mase s Jedi podserijalom uoči izlaska Survivora.

Unatoč početnim tehničkim problemima, Fallout 76 danas je odlična igra koju je zaigralo na desetine milijune igrača. Ako online multiplayer nije vaš đir, ne brinite, 76 ima jako puno sadržaja i za one koje preferiraju solo igranje.

Treća i posljednja PS+ igra u siječnju bit će Axiom Verge 2, indie metroidvania koju nebi trebali propustiti fanovi žanra.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano