Vijesti

PlayStation Plus je poskupio i u Hrvatskoj, ali samo na mjesečnoj bazi

Ranije danas pisali smo kako se javljaju igrači diljem Europe s vijestima kako je “kod njih” poskupila PlayStation Plus pretplata. Sony je to najavio na mala vrata, obavijestima na mail i do sad su tek manje skupine korisnika zaprimile vijest.

Nakon objave članka, neki od naših čitatelja (hvala Kristian i Ivica!) javili su nam kako su i oni primili lokalizirani email od Sonyja i, na sreću, kod nas poskupljenje neće biti drastično kao u nekim drugim zemljama.

Imali smo sreće

Kod nas će, “zbog uvjeta na tržištu”, postupiti samo ona mjesečna pretplata. Cijena mjesečne pretplate će s 58 kuna porasti na 65, dok će tromjesećna ostati na 181kn, odnosno godišnja na 438 kuna.

I to je dobra vijest, odnosno dobra u lošoj vijesti, jer mjesečna je dosad ionako bila neisplativa i malo tko je od nas koristi. Istovremeno, iz ostatka Europe javljaju se zemlje koje ne koriste euro kao vlastitu valutu – svima su im redom cijenovno narasle sve stepenice pretplate. Dok su onima koji koriste euro, Njemačkoj i Francuskoj cijene narasle samo za mjesečnu pretplatu.

Izgleda da smo, na sreću, dobili tretman zemalja u eurozoni.

Oznake

Povezano

Back to top button
Close
Close