Vijesti

Po prvi put na coveru FIFA-e bit će nogometašica

EA je prezentirao prvu naslovnicu FIFA-e 23, onu za Ultimate izdanje, a koja je uz bok globalnoj nogometnoj zvijezdi postavila jednu od najboljih i najpopularnijih nogometašica na svijetu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

To je nogometašica Chelsea i australske reprezentacije Sam Kerr koja je tako postala prva nogometašica uopće na naslovnici najpopularnije nogometne igre na svijetu. Pridružit će se Kylianu Mbappéu, nogometašu PSG-a koji je ulogu na naslovnici imao i prošle godine.

Sam Kerr gažu na naslovnici osiguralo je 59 golova u 110 nastupa za Chelsea, s čime je ženski nogomet u danima u kojima puni stadione na kontinentalnim natjecanjima te uoči velikog četvrtfinala EURA dobio dodatnu validaciju.

EA je ovom prigodom za sutra 20. 7. obećao izdati prvu gameplay prezentaciju nadolazeće FIFA-e 23. Podsjećamo, bit će to posljednji nastavak nakon gotovo 30 godišnje suradnje Electronic Artsa i FIFA-e. EA od iduće godine svoju priču nastavlja pod vlastitim imenom EA Sports FC, a svjetska krovna nogometna organizacija partnera za neku novu FIFA-u pokušat će pronaći kod nekog drugog izdavača videoigara.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano