Vijesti

Pogledajte 9 minuta Godfall gameplaya uhvaćenog direktno s PS5 konzole

Godfall je fantasy looter-slasher RPG igra iz trećeg lica koja se oslanja na melee borbu. Dakle, borit ćemo se protiv hrpe neprijatelja koji će bacati razni loot, developeri Counterplay Games ističu da će Godfall biti prepun epskih boss borbi i isto takvog loota. Igru ćemo također moći igrati i u co-op-u s dva ili tri igrača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Igra neodoljivo podsjeća na miks Warframea i siromašnog God of Wara, ali je tematikom puno sličnija igrama kao što su Destiny ili Division gdje je bitno doći do što boljeg loota. Samo što Godfall u potpunosti stavlja fokus na melee borbu.

Upravo u novom gameplayu prikazu koji se vrti na PlayStation 5 konzoli, fokus je na borbi. Developeri su pokazali kako izgleda borba s dugačkim mačem i manja dva dual bladea koja rade puno manje štete nego longsword, ali je zato naš lik puno agilniji.

Ne možemo sad reći da igra izgleda loše, ali nažalost još nas uvijek nije uvjerila da će biti vrijedna kupnje. Puno toga ovisit će o osjećaju i doživljaju borbe. Navodno ćemo uz DualSense osjetiti svaki udarac i promjenu podloge na do sada neviđen način. Nadamo se.

Godfall je gotovo sigurno jedna od PS5 launch igara, a osim na PS5 igra dolazi i na PC. Potvrđeno je da igra neće imati nikakve mikrotransakcije.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano