Vijesti

Pogledajte kako izgleda utkrivanje i naganjanje s policijom u Need for Speed Unboundu

Prošli tjedan EA i developer Criterion otkrili su kako ćete moći ugasiti većinu (nama iritantnih) anime efekata u Need for Speed Unboundu, a koji su iz svega dosad prikazanog jedina veća konkretna zamjerka koju imamo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve osim bazičnih tragova svjetala koji nisu toliko napadni te na koje smo naviknuli u drugim igrama, a sada je kroz 90 sekunda demonstrirano kako izgleda noćna ulična utrka na ulicama Lakeshore Cityja te što se dogodi kada se u nju umiješa policija.

Bitno je napomenuti kako ćete moći izabrati ne suočiti se s policijom. Primjerice, možete voziti kulturnije u njihovoj blizini ili je zaobići uz pomoć radara, ali postoji tzv. Risk & Reward sistem koji će novcem nagrađivati rizičniju vožnju. A novac je u Unboundu sve, budući da će osim za kupovinu i nadogradnju automobila biti potreban za ulazak na nove utrke, a samim time i za progresiju kroz priču.

Dobra atmosfera

Prikazana je i mogućnost klađenja s ostalim vozačima. Uoči svake utrke moći ćete izazvati protivnika te uložiti novac protiv njega, a ako u konačnom poretku završite ispred njega, možete zaraditi fini novac.

I dok je u posljednje vrijeme popularno sprdati Need for Speed serijal, zapravo sve izgleda jako dobro. Grad baca na Underground 1, a jako dobro izvedeno noćno osvjetljenje te prisutnost pješaka na pločnicima čitavi dojam grada podižu na novu razinu. Međutim, Unbound treba isprobati u praksi, a prilika za to bit će 2. 12. kada novi Need for Speed izlazi na PS5, XSX/S i PC.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano