Vijesti

Pogledajte koliko dobro izgleda Apex Legends na mobitelima

EA i Respawn rade na mobilnoj verziji Apex Legendsa. Radi se o posebnoj verziji igre, crossplay s igračima na drugim platformama neće biti moguć, a testiranje je već krenulo među jednim manjem brojem igrača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Točnije, igraju ga u Indiji i na Filipinima, a jedan od igrača snimio je gameplay i podijelio ga na Youtubeu. Složit ćete se s nama da Apex Legends grafički izgleda zapanjujuće dobro s obzirom na relativno ograničeni hardver mobilnih uređaja.

Meniji i korisnčko sučelje izgledaju identična onima na velikim ekranima, a i World’s Edge mapa je praktički je ista kao što je to na konzolama i PC-ju. Da se ne ponavljamo, od grafike do gameplaya Apex Legends izgleda baš onako kako smo naviknuli da izgleda i to je impresivno samo po sebi.

U testiranju je igračima na raspolaganju tek 8 legendi/heroja i jedna mapa. Apex Legends će u svojoj regularnoj izvedbi idući tjedan dobiti novu sezonu s kojom stiže Arena mode s 3 protiv 3 borbama, a više o tome pročitajte ovdje.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano