Vijesti

Pogledajte nove slike sa seta Fallout TV serije, Red Rocket benzinska izgleda sjajno

Amazon je osigurao prava na Fallout TV seriju, snimanje traje već nekoliko mjeseci, a baš kao što su nekad oduševljavali prizori sa seta The Last of Usa, tako iste emocije pobuđuju i slike sa snimanja Fallouta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovih dana produkcija se očito preselila u susjedstvo nekog velikog fana, budući da je internet prepun slika nečega što izgleda poput Red Rocket napuštene benzinske postaje iz Fallouta 4. Na slikama se ne vidi crvena raketa, ali tu su identične bijele “noge”, a samu raketu će vjerojatno dodati u post-produkciji.

Slike nisu naročito kvalitetne, ali definitivno ukazuju na količinu pažnje uloženu od strane producenata kako bi Fallout izgledao autentično. Snimanje prve sezone Fallout TV serije planira se negdje do polovice ove godine, što znači kako bismo ju na Prime Videu mogli gledati negdje ove jeseni.

Podrži FFA i riješi se reklama

Iza FFA stoji mala, ali strastvena grupa gamera. Kako bismo bili što aktualniji i održavali najaktivniji gaming forum na ovim prostorima, ulažemo vlastito slobodno vrijeme i novac. Ako smatrate da to zaslužujemo i ako ste u mogućnosti, možete nas podržati novčanim prilogom. Sa svakom kunom bit ćemo još bolji, a zauzvrat nudimo pogodnosti poput uklanjanja reklama s portala i unikatnih bedževa pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS