Vijesti

Pogodite tko je ponovno najbolji igrač u novoj FIFA-i; Modrić izvan TOP 10

Electronic Arts je kompletirao listu najboljih 100 igrača nadolazeće FIFA-e 21. Prvo mjesto neće iznenaditi nikoga, a ostale pozicije bi mogle.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lionel Messi je nakon dosta loše klupske sezone i dalje najbolji igrač na svijetu, to mu nitko ne može poreći i njegova ukupna ocjena u FIFA-i 21 bit će 93. Mrvicu nelogično, čovjek koji je i dalje u svjetskom vrhu, ali za kojeg ne bismo rekli da je trenutno top 3 igrača nalazi se na drugom mjestu. Radi se o Cristianu Ronaldu s ukupnom ocjenom 92, a čovjek koji je osvojio sve i vjerojatno će dobiti nagradu za najboljeg igrača na svijetu, Robert Lewandowski je na trećem mjestu s 91 koliko imaju i Kevin De Bruyne, Neymar i Jan Oblak.

Listu od najboljih 10 igrača zatvaraju Van Dijk, Mbappe, Salah i Mane. Luka Modrić za 3 ocjene je slabije ocjenjen pa se sad nalazi na 29. poziciji (pad za 20 mjesta) s ocjenom 87. Ivan Rakitić je ispao s liste od 100 najboljih igrača, pa je Hrvatska tako ostala na samo jednom igraču unutar prestižne liste.

FIFA 21 izlazi 9. 10. s besplatnom nadogradnjom na next-gen konzole jednom kada one izađu. Ostatak liste možete pogledati na službenim stranicama.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano