Vijesti

Poklanjamo kodove za pristup Call of Duty: Modern Warfare zatvorenoj beti

Od Activisiona smo dobili pregršt kodova za pristup Call of Duty: Modern Warfare zatvorenoj beti koja kreće sutra 12. 9. u 19 sati na PlayStationu 4.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kodovi su rezervirani za registrirane članove FFA zajednice (za registraciju vam je potrebna jedna minuta), a po prvi put će članovi koristiti virtualnu valutu Fcoine. Fcoine članovi FFA zarađuju komentiranjem članaka i aktivnošću na forumu, a kako je ovo prvi put da radimo ovako nešto, za sudjelovanje će biti potrebno samo 5 Fcoina. Novim članovima to je ekvivalent samo 4 komentara na portalu ili posta na forumu (jedan Fcoin poklanjamo kao nagradu za registraciju).

Svi koji nas pratite dulje vrijeme znate kako za svaku veću igru od izdavača i partnera uspijevamo za vas osigurati značajne količine kodova, pa će od sad pa na dalje ovaj način podjele biti primaran.

Za kod se javite u komentaru. Oni se dijele po principu ” ‘ko prvi njegova djevojka”. Kod će vam biti poslan privatnom porukom ako na saldu imate najmanje 5 Fcoina, koji će vam zatim biti i oduzeti s računa. Jedan član može “kupiti” maksimalno jedan kod.

Za više nagrada koje imamo i koje možete već sad kupiti, kao i one koji tek stižu, te za pojašnjenje čitavog projekta nagrađivanja članova FFA, posjetite vlastitu korisničku stranicu za FFA rankove i virtualne valute.

Tvoje stanje XP bodova i Fcoina:

[gamipress_points current_user=”yes” layout=”bottom” inline=”yes”]

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano