Vijesti

Popularni glumac potvrdio – nije Jason u GTA 6

Rockstar još uvijek kao zmija noge skriva veliku većinu detalja o GTA 6, što uključuje i glavne glumce. Protagonistica Lucia bila je nešto rječitija u prvom traileru, dovoljno da fanovi razaznaju o kojoj glumici se radi te ju krenu maltretirati na društvenim mrežama, međutim, protagonist Jason progovori samo jednu riječ.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Trust” – kaže na samom kraju trailera. Neki su, eto, iz tog jednog otvaranja usta zaključili kako je Jason u GTA 6 ni više ni manje nego Troy Baker, jedan od najpopularnijih i najtraženijih glasovnih glumaca u industriji. Joel iz The Last of Usa, Higgs iz Death Strandinga i Sam Drake iz Uncharteda ipak nije Jason iz GTA 6, potvrdio je.

“Taj lik kaže samo jednu riječ! To vam je lekcija o percepciji, jer ljudi ne misle, samo automatski pretpostavljaju. Želim da taj tip, tko god on bio, dobije priznanje za svoj rad, jer siguran sam da će biti sjajan”, Baker je poručio na The Movie Dweeb podcastu.

Unatoč glasinama o odgodama i navodnim neslaganjima zaposlenika unutar studija, GTA 6 još uvijek je u planu za 2025. godinu. A Baker može odahnuti.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano