Vijesti

Poslije prve velike zakrpe, popravljaju se ocjene za The Last of Us na Steamu

NaNakon neočekivano neugodnog lansiranja i sramotnog porta za renomiranog developera poput Naughty Doga, The Last of Us na PC-u doživljava nešto bolje dane

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hitna zakrpa izdana u utorak je, izgleda, malo popravila stanje na PC-ju što se direktno odrazilo na recepciju kod Steam igrača. Naime, po izlasku je The Last of Us na Steamu imao tek 32% pozitivnih ocjena uz “Mostly Negative” status. Danas, 9 dana i 10-ak tisuća recenzija kasnije, stanje je bolje.

Recenzije na Steamu skočile su u “Mixed” razred, te sada 48% igrača prvi The last of Us uopće na PC-ju ocjenjuje pozitivno. I dalje premalo za igru i priču koja je obilježila tri generacije PlayStationa. Ali stvari se kreću u pozitivnijem smjeru.

Međutim, problemi koje najviše primjećujemo još uvijek su u procesu popravljanja. Tako se shaderi još uvijek kasno učitavaju, što rezultira Joelom poput Stipe Mesića, a česti su i memory leakovi. Pred Naughty Dogom i Iron Galaxyjem je duga cesta do iskupljenja, kažu da predano rade na ispravcima, ali zasad nema informacije kada planiraju izdati iduću veliku zakrpu.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano