Vijesti

Potvrđen i Overwatch 2; više nije samo PvP igra

Najgore čuvana tajna BlizzCona 2019 svakako je Overwatch 2. Prije par dana su već iscurile informacije kako igra stiže, a maloprije smo dobili i službenu potvrdu. Prošlo je više od 3 godine kada je Overwatch došao na konzole i PC. Znamo svi da je riječ o team-based first person multiplayer pucačini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Overwatch 2 će također veliki fokus imati na multiplayer segmentu, ali ovaj put igra će imati pravi story mode i PvE co-op mode. Da, PvE stiže u igru.

U igru stiže potpuno novi igrivi lik imena Sojourn, a ostatak likova iz jedinice dobit će veliki redizajn u ovome nastavku. Ne brinite, neće PvE “pojesti” PvP komponentu.

Štoviše, Blizzard je najavio novi PvP mode zvan Push. Nažalost, još uvijek ne znamo kad će igra izaći i na koje platforme (PC sigurno, a samo je pitanje hoće li igra doći na sadašnje ili buduće konzole).

Svakako odlična vijest je da će igra imati shared multiplayer opciju što znači da će zajedno moći igrati Overwatch 1 i 2 igrači. Kompletan napredak iz prve igre, prebacuje se u drugi dio što je super.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano