Vijesti

Potvrđen je datum izlaska za Dead Space Remake. Ni on neće ove godine

Kako mjeseci prolaze, a odgode dolaze, sasvim je jasno kako se nakon sjajnog ulaska u 2022. sprema u najmanju ruku približno atraktivan početak 2023.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za prvu polovicu iduće godine već su odgođeni (ili najavljeni) Starfield, Zelda: Breath od the Wild 2, Suicide Squad: Kill the Justice League, Redfall i Pragmata, a početak 2023. obogatit će i remake Dead Spacea, otkriveno je.

EA Motive će Dead Space remake lansirati 27. 1. 2023. za PS5, XSX/S i PC. Ekipa iz Motivea prilično je transparentna prema fanovima s redovitim ažuriranjima o stanju razvoja, pa su tako i na noćašnjem streamu oduševljeno izvještavali o kvalitetnom napretku. Tek nešto sitno preostalo je do ulaska u alpha stadij razvoja čime se igra sadržajno definira od prve do posljednje točke.

Nakon toga slijedi ušminkavanje i peglanje bugova, a prvi pravi gameplay prikaz najavljen je za listopad ove godine. Dakle, ako sve bude u redu, Dead Space remake na next-gen konzolama i PC-ju igramo 27. 1. iduće godine

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano