Vijesti

Potvrđen je remake prvog The Witchera u Unreal Engineu 5

Danas, na 15 godina od izlaska prvog The Witchera CD Projekt je objavio da je u razvoju remake početka sage.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ustvari, CD Projekt ga je najavio još prije tri tjedna zajedno s još ostala četiri Witcher projekta, ali tek smo sada saznali da je tzv. Project Canis Majoris zapravo remake prvog The Witchera.

“Već je u razvoju u neimenovanom vanjskom studiju vođen od strane Witcher veterana, koristit će Unreal Engine 5 i tehnologiju s kojom se razvija i Polaris”, pisali smo prije tri tjedna. A sada smo saznali kako razvoj predvodi poljski studio Fool’s Theory. Pritom CD Projekt Red vrši potpuni kreativni nadzor, otkriveno je na službenom webu.

Projekt je u ranoj fazi razvoja i vjerojatno ćemo ga igrati tek za nekoliko godina. Toga je svjestan i CD Projekt koji igrače moli za strpljenje. S druge strane, remaster The Witchera 3 još uvijek se planira za do kraja ove godine, a sasvim izvjesno je da će CD Projekt danas potvrditi točan datum izlaska. Ili novu odgodu.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano