Vijesti

Potvrđeno je: Battlefield 6 stiže samo na next-gen konzole i PC

“Nikada više ljudi nije radilo na nekoj Battlefield igri”, započeo je Electronic Arts novi blog post.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim originalnog DICE-a, na novom Battlefieldu još radi i podružnica iz Los Angelesa i Criterion. To znamo i od ranije, ali sada je i službeno potvrđeno kako je novi Battlefield u fazi poliranja i balansiranja te će biti spreman za izlazak uoči blagdana ove godine.

“Novi Battlefield će imati sve što i prethodnici to će sve to podignuti na stepenicu više”, tvrdi EA. Pa navodi : neviđenu destrikciju, masivne borbe s više igrača nego ikad, najveći kaos ikad na neviđenoj razini. Razina koju je nemoguće izvesti na starim konzolama i konfiguracijama.

Dakle, novi Battlefield ćemo igrati samo na next-gen konzolama i snažnim računalima. Ipak, zasad još nisu spremni pokazati igru i to će napraviti u narednim mjesecima. Sve ove lijepe riječi koje svi želimo čuti bile su uvod u ono što ne želimo čuti – mobilni Battlefield.

Battlefield nakon godina testiranja i isprobavanja različitih prototipa stiže na tablete i mobitele u 2022. Na njemu radi relativno nepoznati studio Industrial Toys te neće imati nikakve tehničke poveznice s pravim Battlefieldom.

Kako kažu, bit će to punokrvni Battlefield naslov za vješte igrače. Baš kao ni veliki, tako EA nije bio spreman pokazati ni mali Battlefield. Dakle, uskoro prvi prikaz novog Battlefielda za PS5, XSX/S i PC, a dogodine Battlefield za mobitele. Inače, sve se čini kako će novi Battlefield biti samo to. Battlefield bez ikakvog dodatka.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano