Vijesti

Pravi vojnici vode nas kroz prvi gameplay prikaz Six Days in Fallujah

Marinci i vojnici nikada ne znaju što ih čeka iza vrata. Stoga su developeri iz Atomic Gamesa kreirali sistem kojim će se vaka kuća, a ponekad i čitave ulice proceduralno generirati. Nikad nećemo znati što nas čeka. A kako sve to skupa izgleda u praksi otkrili smo u 6 minuta gameplaya.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kada su obećavali visoku produkciju i realno napucavanje bili smo sumnjičavi budući da se radi o igri iz 2009. godine čiji razvoj je tek nedavno oživljen. Ali zaista, sve prikazano vrišti visoko kvalitetnom produkcijom. Od animacija, preko grafike do napucavanja. Kao Call of Duty, samo realističniji Call of Duty. A nas pomalo podsjeća na Brother in Arms.

Kroz gameplay nas vode vojnici koji su sudjelovali u borbama vođenima 6 dana na ulicama Falluje. Borit ćemo se na uskim i razrušenim ulicama, u mračnim kućama i hodnicima, a sve se prigodno završava susretom s civilom.

Kontroverzni Six Days in Fallujah koji je svojevremeno i otkazan zbog velikog pritiska javnosti igrat ćemo kasnije ove godine na konzolama i PC-ju.

Igra

Povezano