Vijesti

Predstavljena (fotorealistična) PS5 ekskluziva Abandoned kroz intrigantni trailer

Nizozemski Blue Box Games Studios je putem PlayStation bloga kratkim trailerom predstavio svoju igru Abandoned, ekskluzivno za PlayStation 5. Kreatori opisuju igru kao filmičnu survival pucačinu iz prvog lica uz izniman realizam u preživljavanju i napucavanju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Priča se vrti oko Jasona Longfielda, koji se budi izgubljen u gustoj šumi, bez ikakve ideje kako je dospio tamo. Pokušavajući pronaći izlaz, ubrzo otkriva kako je žrtva neimenovanog religioznog kulta. Bivajući progonjen od pripadnika kulta, ali i skrivenih opasnosti guste šume, Jason mora taktizirati skrivajući se od protivnika te pomno planirati svaki sukob.

Kreatori obećavaju kako će Abandoned biti posve drugačije iskustvo od sličnih igara, primarno zbog naglaska na realnost igranja. Kao primjer su dali preciznost svakog ispaljenog metka uslijed stresa, odnosno gubitka daha nakon trčanja. U takvim situacijama pucanje će biti dosta sporije i puno realističnije (čitajte: otežanije).

Kako bi igraču ponudili još veći nivo imerzije s glavnim likom, igra će koristiti 3D zvuk, koji će omogućavati realistične zvukove uz iznimnu preciznost otkrivanja pripadnika klana koji vam dišu za vratom. Abandoned će se vrtiti u nativnoj 4K rezoluciji uz 60 fps-a te obilato koristiti motion capture tehnologiju.

Iako odličan trailer ne otkriva mnogo, ubrzo nas očekuje gameplay trailer kao i točan datum izlaska.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano