Prikazan je Death Stranding za PS5: Mesnatija borba, nove misije, mogućnost, gadgeti i podrška za ultrawide ekrane, a izlazi u rujnu

Prije mjesec dana, kada je Kojima predstavljao Director’s Cut verziju igre Death Strandinga mnogi su mislili da se radi o remakeu prvog Metal Gear Solida. Stari lisac je izmislio trolanje i nema nikoga tko to radi bolje u gaming industriji, a trailer sa State of Playa pokazao je da čovjek radi i dobre remastere.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Director’s Cut je upravo to. Remaster Death Strandinga za PS5 s dodatnim sadržajem. Kojima i ekipa dodatan napor uložili su u borbe. Pucanje je nekako mesnatije, borba o prsa bolja i raznolikija, a da i same borbe budu raznolikije pomoći će nova oružja i gadgeti poput montiranih strojnica i strujnih pištolja. Sve njih će se moći isprobati na posebnom poligonu za pucanje.

Da, moći će se graditi i staze za utrkivanje. Nažalost, bez direktnih utrka s drugim igračima.

I Glovo/HP strana priče dobila je poboljšanja. Stižu katapult tereta za njegov transfer na veće udaljenosti, bot robot koji će nam praviti društvo, nositi dodatan teret i nas kad se umorimo, rampe za preskakanje kanjona, a za one koji vole Death Strandingov užasni vozni model stižu i utrke na posebnim stazama.

Sve to i podrška za haptičku vibraciju, adaptivne triggere, 3D audio, instantna učitavanja i u 4K i 60 FPS-a, s novim misijama, neprijateljma i protagonistima zasad samo na PS5. Nama je posebno u oko upala nativna podrška za ultrawide ekrane što je baš neobično za konzole. U komentarima nam pišite koja igra na konzolama to još podržava. Death Stranding Director’s Cut izlazi 24. 9., ali neće biti besplatan za dosadašnje vlasnike. Nadogradnja će koštati 10 eura.