Vijesti

Prince of Persia Remake odgođen do daljnjega

Znamo često reći da odgoda neke igre uopće ne mora biti loša, a u slučaju Prince of Persia: The Sands of Time remakea možemo slobodno reći da je odgoda igre najbolja moguća vijest. Nije da ne želimo igrati igru, nego je remake izgledao lošije od originalne igre što je stvarno nevjerojatno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako su se iz Ubisofta pravdali da igra nije ružnija nego je dobila jedinstveni fantasy izgled, čini nam se ipak da su i oni shvatili da ne smiju izbaciti igru na tržište u ovakvom stanju.

Igra je već jednom bila odgođena za 18.3.2021., a sad je odgođena do nedefiniranog datuma pa nam se čini da će odgoda biti malo duža. Vjerojatno je tako najpametnije.

Igra je nakon prvog trailera pokupila mnogobrojne negativne komentare na račun izgleda i vjerujemo da je to najveći razlog odgode. Sa zanimanjem pratimo kako će igra izgledati u odnosu na ovaj trailer.

Primjetit ćete da video ima čak 20 tisuća dislajkova.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano