Vijesti

Procurila je mapa za Warzone 2, nije Verdansk

Nije tajna da Infinity Ward usporedo s Modern Warfareom 2 razvija potpuno novi Warzone s fokusom na novu generaciju konzola. Također, nije tajna ni da novi Warzone već testiraju influenceri i profesionalni igrači, stoga je bilo samo pitanje vremena kada će nešto procuriti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Procurila je mapa, na internet ju je pustio, a tko će drugi, nego Tom Henderson. I zapravo se ne radi o pravom screenshotu, već o okvirnom crtežu mape s najznačajnijim točkama poput modernog i starog grada, hidroelektrane, luke, vinograda, zvjezdarnice, aerodroma i drugih, a neke od njih navodno su preuzete iz originalnog Modern Warfare 2 iz 2009.

Izvor: Try Hard Guides i Tom Henderson.

Povratak značajki iz Blackouta

Mapu, koja izgleda prilično veliko, okruživat će vodeni masiv u kojem ćemo, po prvi put u Warzoneu, moći i plivati. Što će razveseliti fanove prethodnika, legendarnog Blackouta. Novi Warzone će od Blackouta navodno preuzeti još neke sitnice, poput leveliranih pancirki koje sa svakim levelom dopuštaju opremiti dodatan oklop. Henderson javlja kako Infinity Ward testira i uvođenje limitiranog inventory sistema sa slotovima poput onoga iz Escape from Tarkova ili Scuma, što se zasad ne sviđa testerima.

Zanimljiva novost je sistem “ispitivanja” downanih igrača poput onog kakvog koristi Caveira u Rainbow Six Siegeu što znači da će se moći otkriti pozicije drugih igrača iz protivničkog tima. Koliko će toga napisanog iznad ustvari završiti u novom Warzoneu tek ćemo vidjeti. Novi Warzone i Modern Warfare 2 Activision i Infinity Ward trebali bi konkretnije predstaviti negdje u lipnju.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano