Vijesti

Procurili su prvi screenshotovi iz novog Battlefielda

Tokom noći na internetu pojavila su se prva dva screenshota, navodno iz Battlefielda 6. Da su oni autentični potvrdio je pouzdani leaker Tom Henderson.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tom je, možemo sada to reći, već glasnogovornik DICE-a i radi se o pouzdanoj osobi preko koje se plasiraju informacije. Prve slike otkrivaju povratak plavkastog sučelja iz Battlefielda 3.

Otkrivaju i kadrove iz zraka za koje vjerujemo kako su uhvaćeni iz trailera koji bismo trebali dobiti idući tjedan. Nažalost, slike su procurile u jako niskoj rezoluciji, ali su uz pomoć umjetne inteligencije upscaleane. Mi ih nećemo direktno priložiti jer se bojimo reperkusija, ali prvu možete pogledati ovdje, a drugu ovdje.

U ovoj fazi ne bismo previše analizirali, ali prva slika možda otkriva povratak levolutiona iz BF4. Prikazan je otok koji podsjeća na Wake Island, a u daljini se se nazire olujni vrtlog. Voljeli smo Paracel Storm iz BF4 i njegove oluje. I jesmo li samo mi uzbuđeni zbog V-22 Ospreya?

Drugi screenshot stiže ravno iz kokpita helikoptera s pogledom na raketu koja izgleda kao da će biti lansirana svaki čas. Izgleda poput prizora iz kampanje, a čitava scena odvija se na otoku iz prve slike. Izgleda da je oluja stigla na otok, a kako će utjecati na lansiranje rakete tek ćemo otkriti.

I to je to. Prvi teaser trailer trebali bismo dobiti idući tjedan. To tvrde nizovi leakova po internetu, međutim, Electronic Arts i DICE još uvijek nisu ništa službeno potvrdili.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano