Procurio dodatak s roverima za Starfield

Bethesda se priprema za lansiranje Shattered Space expansije za Starfield. Osim nove priče te novih svjetova očekuju se i gameplay poboljšanja, a jedno od njih svakako je dodatak vozila.

Prema glasinama, planetarna vozila bit će dostupna u dvije varijante, u zatvorenoj i otvorenoj. Na njih ćete moći ukrcati i companiona, uređivati ih slično kao brodove, a spominju se i montirana oružja. Da je sve to ili barem većina istinito možete vidjeti u procurenom prikazu vožnje roverom.

Prije nego što se proširio internetom, video je objavljen prvo na 4chanu, na prvi pogled djeluje legitimno, premda je neobično vidjeti toliku količinu slobode upravljanja u Bethesdinoj igri. Igrač preskače litice, čini se da utjecaj na upravljanje ima i različita gravitacija na planetima te izgleda kao sjajan dodatak koji smo čekali u ovom svemirskom RPG-u.

Shattered Space ekspanziju očekujemo ove jeseni, a veliki prikaz idućeg tjedna na Gamescomu. S dodatkom vozila, nedavnom implementacijom mapa te brojnim drugim poboljšanjima, Starfieldu tek predstoje najbolji dani.