Vijesti

Procurio je dokument koji otkriva preko 230 stranica izrezanog sadržaja iz Dying Lighta 2

I dok je prvi Dying Light bio i više nego što su se fanovi zombi survival žanra ikada nadali, dvojka nije potpuno ispunila očekivanja. Zombiji i survival element nekako su zapostavljeni u odnosu na neke druge elemente, a svi se sjećamo i onog prvog prikaza, iz kojeg na koncu u Dying Lightu 2 nije završilo puno toga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dying Light 2 na kraju je ispao dosta dobra igra, međutim, mogao je biti još i bolja da je implementirano sve ono što su si developeri iz Techlanda zacrtali. A zacrtali su si puno toga, saznajemo iz internog dokumenta na čak 231 stranice, koji je nekako procurio iz studija.

Tako saznajemo da je iz igre izrezano najmanje nekoliko regija, koje su do neke mjere več bile razvijene, a u izrezani sadržaj ubrajamo i druge frakcije, potpuno nove dijelove priče, likove, oružja, opremu i gameplay mehanike… Rezanje sadržaja u ovolikoj mjeri ni ne čudi s obzirom na brojne odgode i glasine o tzv. razvojnom paklu. Dying Light 2 bio je preambiciozna igra i danas je to svima jasno. Čitavi dokument, inače sjajno dizajniran, možete pronaći ovdje.

Inače, poljski studio Techland od srpnja je djelom Tencenta. Ubrzo nakon što ih je kupio kineski gigant, Dying Light 2 dobio je prve mikrotransakcije. Što je potpuno u suprotnosti s originalnom, koji je godinama besplatno dobivao besplatan novi sadržaj.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano