Vijesti

The Last of Us mutliplayer projekt dobio je novi prikaz. Više kasnije ove godine

Naughty Dog je ulaskom u godinu koja će obilježiti 10. godišnjicu serijala najavio je zbivanja koja će se svidjeti fanovima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako poručuje na blogu, do rođendana u lipnju podijelit će “nekoliko zabavnih iznenađenja”, a u fokusu će biti multiplayer projekt. Nakon prve konceptualne slike iz lipnja prošle godine, ovim povodom Naughty Dog podijelio je i drugu sliku.

Slika izgleda lijepo, u pitanju je sasvim nova lokacija, očito neka na jednoj od dvije obale SAD-a. Vide se dva lika, vjerojatno igrača i to je zapravo to što se da iščitati.

Razvoj predvode dizajneri Vinit Agarwal, Joe Pettinati i Anthony Newman, svi s dugogodišnjim stažom unutar studija, a posebno na The Last of Us naslovima kao bitni članovi produkcije. “Želimo izgraditi cjelovitu, samostalnu igru s masivnim svijetom na način koji bi fanovi i očekivali od The Last of Usa i Naughty Doga”, poručio je Neil Druckmann prošle godine. Više o najambicioznijem multiplayer projektu u povijesti PlayStationovih studija saznat ćemo kasnije ove godine, a najkasnije u lipnju.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano