Vijesti

Prošao je 1 mjesec od izlaska Valhalle, što znači da je vrijeme za prave mikrotransakcije

Mjesec dana nakon izlaske Valhalle koju je naš @Tzereen u recenziji častio komplimentima, iz Ubisofta su se odlučili ubaciti jednu od najkontroverznijih mikrotransakcija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dok je Ubisoft od samog početka transparentno ponudio in-game trgovinu za kupovinu većinski kozmetičkog sadržaja, sada su u ponudu uvršteni XP boosteri. U prošlim igrama boosteri su tu bili od samog početka, a kako su negativne konotacije zauzimale javni prostor oko igre Ubisoft je, izgleda, odlučio krenuti Activisionovim putem.

Tako od sad u Valhalli možete platiti 10€ za 50% veći dohodak XP-a. Možete platiti i dodatnih 10€ za 50% veći dohodak valute. Ili platite 15 eura za jednu i drugu nadogradnju i tako uštedite 5€. “Odličan deal!”, pomislit će neki.

Međutim, iako se radi o potezu kojeg ne volimo ni ne podržavamo, činjenica je da ovaj Assassin’s Creed, kao ni prethodni, nije toliko građen na grindu. Normalnim igranjem možete relativno brzo nadograđivati lika i settlement. Izjava Ubisoftovog predstavnika kako igra nije građena s boosterima na umu čini nam se točnom.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano