Vijesti

Prva sezona The Last of Usa najgledaniji je sadržaj u povijesti HBO Maxa

Nakon desetljeća loših filmskih i TV adaptacija gaming IP-eva, The Last of Us serija nastala iz suradnje PlayStationa i HBO-a je sa svakom novom epizodom ukazivala kako postoji golemi prostor za kvalitetnu fuziju te dvije grane zabavne industrije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svaka od devet epizoda The Last of Usa obarala je nove rekorde, milijuni su čekali nedjelju i premijerne prikaze na HBO kanalima i HBO Max streaming servisu, a sada saznajemo i kakva je i čitava sezona bila po brojnim pokazateljima rekordna.

HBO otkriva kako je samo u SAD-u, The Last of Us iz tjedna u tjedna pratilo u prosjeku 32 milijuna gledatelja. U Južnoj Americi i Europi serija je oborila rekorde gledanosti, na tim tržištima nijedan sadržaj u povijesti HBO Maxa nije bio gledaniji. Pa čak ni House of the Dragon, spin-off Game of Thronesa.

Popularnost serije poboljšalo je i prodaju The Last of Us igara, stoga možemo reći da je ovaj TV projekt bio uspješan za sve uključene strane. I nastavit će to biti, jer u tijeku su pripreme za snimanje druge sezone. Druga sezona pratit će dio događaja iz The Last of Us Part II igre, međutim, igra je bila toliko kompleksna i bogata sadržajem, da neće sve uspjeti ugurati u samo jednu sezonu serije.

ffa anketa

Jeste li zadovoljni prvom sezonom The Last of Us serije?

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano