Vijesti

Ratchet & Clank: Rift Apart stiže u lipnju i igramo ga na hrvatskom jeziku

Možemo konačno odahnuti i potvrditi – prva velika prava PS5 ekskluziva, Ratchet & Clank: Rift Apart dolazi službeno na PS5 11.6. Potvrđeno je. Službeno je. Nema odgoda. Kad kažemo na “prvu veliku PS5 ekskluzivu” onda mislimo na igru koja nije remake i koja je od temelja rađena samo za PS5 konzolu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Igru već sad možete prednaručiti ako želite digitalnim putem, a mi se nadamo da ćemo moći prednaručiti i nekakvo steelbook izdanje igre.

PlayStation Hrvatska je putem priopćenja za medije potvrdila da će Ratchet & Clank: Rift Apart biti lokaliziran na hrvatski jezik što svakako pozdravljamo. Očekuju nas titlovi, ali i kompletna lokalizacija kao što smo to već vidjeli u igrama poput God of War, The Last of Us Part II, Ghost of Tsushima i Days Gone.

Insomniac je izbacio i službeni cover igre.

Za sve vas koji možda niste pomno pratili, nova Ratchet & Clank igra je pravi, punokrvni nastavak, a ne nekakav dodatak. Kako sam Sony kaže “ova igra će pokazati što sve PS5 može”.

I za kraj jedna slika iz igre. Primjetite RTX.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano