Vijesti

PS3 igre se krenule pojavljivati na PS5 trgovini!

Je li zaista moguće da ćemo uskoro igrati PS3 igre na PS5 i to ne putem PS Now usluge? Nismo sigurni kako ni na koji način, ali Sony nešto definitivno kuha. Posljednjih dana pisali smo o mogućoj emulaciji PS1, PS2 i PS3 igara na PS5 u sklopu nove PlayStation Plus pretplate koja bi omogućila igranje starijih PlayStation naslova na PS5.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što rade PS3 igre na PS5 Storeu?

Nije ništa čudno vidjeti PS3 igre na PS Storeu koje su dio PS Now ponude. No, što ćemo PS3 naslovima koji nisu dio PS Now pretplate, a koji su se od jutros magično krenuli pojavljivati na PS Storeu? Je li možda posrijedi nenamjerna pogreška ili nešto drugo?

PS5 korisnici prvo su primijetili PS3 verzije Prince of Persia The Forgotten Sandsa i The Two Thronesa, a kasnije se pojavio i Dead or Alive 5. Svaka od igara ima navedene cijene, ali još uvijek ih nije moguće kupiti jer kako ih igrati na PS5 ako nisu dio PS Now ponude? Za sada – nikako.

Šuška se da bi objava PS5 kompatibilnosti sa starijim naslovima mogla doći na možebitnom PlayStation eventu idući mjesec, no nekako nam se čini da ako i bude nešto od toga, nećemo čekati toliko dugo. Sony, što nam to pripremaš?

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano