Vijesti

PS5 ekskluziva Deathloop odgođena je za iduću godinu

Arkaneov inovativni novi FPS Deathloop koji je od prvog dana trebao biti dostupan za PlayStation 5 kao konzolaška ekskluziva te PC odgođen je za narednu godinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prey, a posebice Dishonored oblikuju inovacijama i posebnom atmosferom te bi nas slična razina kvalitete trebala čekati Deathloopu koji je predstavljen na prvoj PlayStation 5 prezentaciji. Da podsjetimo, Deathloop igramo kao lik koji je zaglavio u vremenskoj petlji u kojoj se budi svakog jutra ispočetka, a jedino riješenje za nastavak vlastitog života leži u eliminaciji 8 posebnih ljudi u jednom danu.

Dakle, kada umrete krećete ispočetka. U teoriji Deathloop moguće je preći iz prvog pokušaja, međutim, svaki neuspjeli pokušaj novi je početak jer ćete svakog dana otkrivati nove sposobnosti, mogućnosti i putove kroz grad kako biste ostvarili svoj ultimativni cilj.

Je li Deathloop zaista inovativan koliko to zvuči saznat ćemo, dakle, tek iduće godine. Objavljeno je to na Twitteru, što znači da je Arkaneov studio iz Lyona tek još jedna žrtva Covid-19 pandemije koja je uzela još jednu “žrtvu” gaming industrije.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano