Vijesti

PUBG je dosegnuo nevjerojatnih 70 milijuna prodanih komada

Igra koja je definirala battle royale žanr više nije ni približno popularna kao do pred dvije godine kad ju je na istovremeno igralo preko 3 milijuna igrača. Danas ta brojka jedva prelazi 900 tisuća, ali to su i dalje iznimne brojke. PUBG još uvijek ide snažno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

PUBG Corp tako javlja kako je pređena granica od čak 70 milijuna prodanih primjeraka na PC, PS4 i XONE. Samo od početka ove godine PUBG je prodan u preko 10 milijuna primjeraka što su brojke koje demantiraju bilo kakvu kritiku.

Istovremeno, PUBG igra neku svoju igru na mobitelima, pa je je mobilna verzija igre preuzeta već na 600 milijuna uređaja, a analitičari joj ove godine predviđaju čak milijardu dolara prihoda. Tencent zadovoljno trlja ruke.

Što ima novog u PUBG?

Dugo nismo pisali o PUBG pa je red da se osvrnemo na recentne novosti. Uskoro stiže osma sezona igre koja između ostalog donosi kompletnu preradu Sanhok mape.

Osma sezona stiže 22. 7., a osim prerade mape najveća novost je tzv. loot kamion koji čitavo vrijeme trajanja partije kruži oko mape, a kao teret nosi vrijedan loot te će on sam po sebi biti mobilna interesna točka kod koje će živote gubiti mnogi igrači.

Igra

Povezano