Vijesti

Rambo i Umri Muški stižu sutra u Warzone; Samo za prave muškarce i žene

Dva Johna puna testosterona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ako ste prava žena i pravi muškarac – čestitamo vam na tome. Imamo za vas super vijesti jer od sutra ćete moći dodatno napumpati svoje testosterone (da i žene ga imaju u manjim količinama) igrajući Warzone.

Naime, sutra u igru dolaze Rambo i Yippee Kay Yay motherfuckers – John McClane. Konačno skinovi koje smo čekali jer već smo se stvarno umorili od šarenih Fortnite konfetića.

Doduše, treba biti pošten pa reći da ne dolaze sami skinovi, već dolaze dva bundlea koji će sigurno opravdati vašu kupnju.

Oba ova bundlea bit će dostupni u kompletom Call of Duty univerzumu što uključuje Warzone, Black Ops Cold War i Modern Warfare. Osim navedenih bundleova u igru dolazi dosta novih stvari što možete vidjeti na slici ispod. Očekuju vas novi modeovi, mape i killstreakovi.

Na kraju zaista moramo pohvaliti pomalo trashy trailer koji je Activision izdao u maniri filmova B produkcije kojih smo se nagledali 80-ih godina.

80-e, Hladni Rat i Rambo. Može li bolje? Šalu na stranu, kako uvijek znamo pohvaliti Epic Games na tome što pokušava Fortnite uvijek održati svježim, tako moramo pohvaliti i Activision što istu stvar radi s Warzoneom. Zato i je Warzone tako uspješan.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano